0:44 AM
60-річчя Холмківської ЗОШ

 Дорога в життя починається зі шкільного порогу. Якою б не була ця дорога – довгою чи короткою, стрімко-прямою чи звисисто-покрученою – світлою крапкою на ній була, є і буде школа. Вона – той вогник, що світить людині упродовж усього життя. Зігріває своїм теплом і завжди радо відчиняє назустріч двері.

Школа – це країна, яку називають Землею дитинства. Школа – це острівець, де розпускаються квіти юності. Школа не підвладна вікові. Вона живе доти, доки у її стінах звучить дитячий сміх, а на поріг ступають дитячі ніжки. Для усіх жителів с. Холмок та для її гостей такою є Холмківська загальноосвітня школа.

 

15 листопада наша школа святкувала 60-річчя.


Випускники школи різних поколін прийшли, щоб висловити вдячність своїм вчителям, зустрітися з друзями, пригадати безтурботне дитинство. Всі присутні з задоволенням спостерігали за тим, як один за одним на сцену виходили відомі, поважні люди, тепло вітали ювілярку-школу, дарували квіти. Концерт, підготовлений власними силами учнів і вчителів, зробив свято теплим і зворушливим. Ми ще раз переконалися, що наша школа – найкраща!


Переглядів: 415 | Додав: suli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: