7:21 PM
День Духовності та здоров’я

День Духовності та здоров’я в Холмківській ЗОШ І-ІІ

З метою зародження основ християнської моралі та створення системи здорового способу життя в Холмківській ЗОШ І-ІІ 26.09.14 було проведено День Духовності та здоров’я.

На 10 год. весь контингент нашого закладу вишикувався  у спортивному залі, оснащеному державною символікою та технічним обладнанням. Свято розпочалося звучанням Державного гімну України. Після цього учитель релігієзнавства Товт-Мигалович Х. С. провела захід на тему «У здоровому тілі здоровий дух»,  у ході якого прозвучали молитва «Отче наш...», пісня «Боже, великий, єдиний нам Україну храни...». Учні початкових класів вивчили та розповіли десять Божих заповідей.

Друга частина Дня духовності та здоров’я  включала спортивно-розважально програму. Учитель фізкультури Комоні Б. А. та педагог-організатор  Товт-Мигалович Х. С. провели естафети «Стрибунці» для 1-4 класів та «Дружні старти» для 5-9 класів, а також змагання з футболу.

Завершальним етапом свята стали виховні годині, проведені класними керівниками та класоводами на тему: «Продукти харчування: наші друзі й вороги».

День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому. Вважаємо, що ми досягли поставленої мети.

Переглядів: 405 | Додав: suli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: