1:30 AM
День Останнього дзвоника в Холмківській ЗОШ.

      Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі та про початок прекрасної пори для всіх учнів – літніх канікул. У рідній школі зміцніли й загартувалися душі громадян цієї Країни - і безтурботних першокласників, і замріяних у майбутнє випускників. Цей час іще більше посріблив скроні педагогів, але й зміцнив береги невичерпного моря доброти та сердечного тепла, що випромінюють учительські очі. 


24 травня 2013 року у Холмківській ЗОШ І-ІІ ступенів свято Останнього дзвоника пройшло урочисто, хвилююче та незабутньо у святково прикрашеній залі.

На святі випускників привітали: директор школи – Комоні Еріка Емерихівна, заступник директора з навчально-виховної роботи – Марчак Зіта Людвиківна, голова Холмківської сільської ради – Вачіля Тетяна Юріївна, старша медична сестра сімейної амбулаторії с. Холмок – Ціва Світлана Олексіївна, перша вчителька – Ріго Ізабелла Золтанівна,  класні керівники – Бенце Маріанна Олександрівна та Горняк Маріанна Юріївна, учні 8-го класу, першокласники, батьки, присутні гості.


Серед учнів 4-Б класу всі 7 дітей закінчили навчальний рік з високим рівнем навчальних досягнень і їм  вручені Похвальні листи. Ці діти – гордість нашої школи.

Сьогодні дзвоник востаннє пролунав для наших найстарших учнів — дев’ятикласників

Все життя поруч із вами йтиме ваша доля. Якою вона буде, залежить від вас. Ми ж бажаємо вам тільки щасливої долі.

 

Переглядів: 863 | Додав: suli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: