7:03 PM
День знань

День знань в Холмківській ЗОШ І-ІІ ст.

Сонячний ранок зустрів учнів, батьків та вчителів 1 вересня 2014 року, котрі завітали у наш святкового прикрашенний навчальний заклад, щоб відсвяткувати День знань. Шкільне подвіря заповнили дітлахи та дорослі у сорочках-вишиванках.

Традиційно свято розпочалося звучанням Державного гімну України. Директор школи Комоні Е.Е. та заступник директора з навчальної та виховної роботи Марчак З.Л. привітали наших дорогих першокласників, батьків та педагогів.

У своєму вітальному слові, директор школи Комоні Е.Е. наголосила : „Кожен,  хто живе в Україні, повинен пам’ятати , що він громадянин цієї держави і від кожного залежить, яке життя ми в ній побудуємо”.

Учителька 1 класу Марчак Е. З. побажала своїм учнями наснаги та наполегливості у навчальному році. А в свою чергу, першокласники показали своє вміння декламувати поезії. Віршами, піснями привітали першачків учні сарших класів.

Після того,  як полунав перший дзвоник, наші учнів зайшли до своїх класів на виховну годину „Україна – єдина країна.” А на завершення, першокласники отримали подарунки – букварики від мецената депутата ВР Ковача В.І. та  набори шкільного пригладдя від всеукраїнського аграрного об’єнання  „Заступ”.

Так розпочався новий 2014 – 2015 навчальний рік у Холмківсьій ЗОШ І-ІІ ст.

Переглядів: 468 | Додав: suli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: