11:20 AM
Відзначення 100-річчя з дня народження Сухомлинського

"Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний". Ці проникливі слова можна і треба віднести до Василя Олександровича Сухомлинського, адже саме вони були тим категоричним імперативом, якому завжди і всюди слідував він у своєму недовгому, але яскравому й напрочуд плідному житті Педагога. Все найцінніше, створене ним, назавжди увійшло до скарбниці вітчизняної педагогіки та національної духовної культури.

З нагоди відзначення 100-річчя з дня народження Педагога в Холмківській ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено ряд заходів.

Надумку Сухомлинського, дитинанеможебутищасливою, якщоїй в школіпоганоабонудно, якщовонаневідчуваєсебедостатньоздібною, щобоволодітишкільноюнаукою.  Зробитидитинущасливою - значить, першзавсе, допомогтиїйвчитися. Про це йшлося у виступі керівника ШМО Глинської С. М.

Багатоуроківпроводивізсвоїмивихованцяминалоніприроди, водивїхнадовгіпрогулянки. Такіурокипроводять і нашівчителі-початківці:Горняк М. Ю. з 1-Б класом: природа+історія рідного краю; Дуркот Н. В. та Пида Г. В. провели інтегроване заняття «Земля – наш рідний дім».

“Читання ­­­­­­­­– це віконце, через яке діти збагачують і пізнають світ, і  самих себе”(В.Сухомлинський) – під тако назвою проходили виховні години. Учні 3-А класу /Ерди К. П./ інсценізували казку «Найкраща мама». Учні 7-8 класі разом з педагогом-оргашізатором Крістіною Товт-Мигалович провели уроки доброти.

 

Переглядів: 305 | Додав: suli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: